Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Better Call Saul seizoen 6 op Netflix?

Wanneer verschijnt Better Call Saul seizoen 6 op Netflix? Better Call Saul keert nog één keer terug voor een gloednieuw seizoen, maar dan is het over en uit voor de reeks. De grote vraag is nu, wanneer we dit slotseizoen op Netflix mogen verwachten.

Better Call Saul

Better Call Saul ontstond na het grote succes van Breaking Bad. In de prequelserie Better Call Saul draait het om Saul Goodman, de louche advocaat van Walter White en Jesse Pinkman. We volgen Saul voordat hij uitgroeide tot de advocaat die hij vandaag de dag is en leren hem beter kennen als Jimmy McGill.

Wanneer verschijnt Better Call Saul seizoen 6 op Netflix?

Wanneer verschijnt Better Call Saul seizoen 6 op Netflix? Better Call Saul ging in 2015 van start. De serie begon in februari en precies een jaar later verscheen het vervolg. De seizoenen daarop verschenen in april 2017, augustus 2018 en februari 2020.

Door de uitbraak van het coronavirus laat seizoen 6 van Better Call Saul echter langer op zich wachten. Seizoen 6 wordt dan ook niet eerder dan in 2022 op Netflix verwacht. Vanaf 12 juli 2022 start Better Call Saul seizoen 6 op Netflix. Net als met de eerdere seizoenen wordt ook bij seizoen 6 verwacht dat de serie wekelijks te volgen is op Netflix. De reeks is oorspronkelijk afkomstig van AMC.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Better Call Saul seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?