Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Big Mouth seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Big Mouth seizoen 3 op Netflix? Deze Amerikaanse komedieserie is een Netflix Original en kon tot op heden rekenen op veel positieve reviews. Een derde seizoen kan dan ook niet uitblijven voor deze serie over de puberteit.

Big Mouth

Big Mouth is een serie die is bedacht door de comedians Nick Kroll en Andrew Goldberg (Family Guy). In Big Mouth herbeleven de makers van de serie als het ware hun jeugd. Het verhaal is gebaseerd op hun eigen jeugd, maar dan flink aangedikt. De hoofdrolspelers in Big Mouth zijn dan ook volop in de puberteit. De verwarrende fase waarin ze dan terechtkomen wordt breeduit in beeld gebracht. De grootste boosdoener daarbij is het hormoonmonster dat in hun slaap op bezoek komt.

Wanneer verschijnt Big Mouth seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Big Mouth seizoen 3 op Netflix? Het eerste seizoen van Big Mouth verscheen op 29 september 2017 bij Netflix. Al vrij snel werd daarna bekend dat er ook een tweede seizoen zou komen. Die werd op 5 oktober toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Een paar maanden na de release van seizoen 2 kwam het verlossende woord eruit: Big Mouth krijgt een derde seizoen op Netflix. Seizoen 3 wordt in de loop van 2019 verwacht, zeer waarschijnlijk wederom in de herfst.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Big Mouth seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?