Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Black Lightning seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Black Lightning seizoen 4 op Netflix? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat Black Lightning terugkeert voor een vierde seizoen. De DC-serie werd tegelijkertijd met onder meer The Flash en Legends of Tomorrow vernieuwd voor een nieuw seizoen. Maar wanneer kunnen we met nieuwe afleveringen van Black Lightning aan de slag?

Black Lightning

Black Lightning is oorspronkelijk afkomstig van The CW, maar in Nederland te bekijken via Netflix. Het is één van de DC-series die door de streamingdienst is aangekocht. We volgen Jefferson Pierce (Cress Williams).

Vroeger was hij werkzaam als superheld Black Lightning, maar daar is hij mee gestopt. Als hij echter merkt dat dat grote gevolgen heeft voor zijn familie, trekt hij het pak opnieuw aan en bestrijdt hij weer criminaliteit en corruptie.

Wanneer verschijnt Black Lightning seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Black Lightning seizoen 4 op Netflix? De makers van Black Lightning kregen al in januari te horen dat ze aan de slag mogen met een nieuw seizoen van Black Lightning. Daardoor konden ze al snel aan de slag met verhalen voor nieuwe afleveringen. Maar wanneer mogen we een vierde seizoen op Netflix in Nederland verwachten?

Het derde seizoen ging in oktober 2019 van start bij The CW, net als het tweede seizoen. Gezien een vernieuwde deal tussen Netflix en het netwerk komen afleveringen echter niet meer direct na de uitzending in de Verenigde Staten ook naar Nederland. In plaats daarvan moeten we wachten tot het hele seizoen is uitgezonden.

Voor het derde seizoen was dat op 9 maart 2020 en werd het seizoen op 26 maart toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Mocht het vierde seizoen opnieuw in oktober van start gaan bij The CW, lijken we de release ergens in maart 2021 op Netflix te mogen verwachten. Ondertussen aan de slag met andere DC-series? Hier bekijk je de beste volgorde.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Black Lightning seizoen 4 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?