Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 op Netflix?

Wanneer verschijnt Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 op Netflix? Fans van de show wisten eerder dit jaar niet wat ze meemaakten toen de show in mei geannuleerd werd door FOX. Een paar dagen later werd de show echter opgepikt door NBC, waardoor we zeker nog een zesde seizoen kunnen verwachten van Brooklyn Nine-Nine.

Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine ging in 2013 van start bij FOX. In de serie wordt het fictionele 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn gevolgd. Daar wordt ingezoomd op de rechercheurs en de nieuw aangestelde commandant. In mei werd de serie gecanceld door FOX na vijf seizoenen. Een dag later werd de serie al opgepikt door NBC. De verhalen van Brooklyn Nine-Nine zijn dan ook nog niet klaar.

Wanneer verschijnt Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 op Netflix?

Wanneer verschijnt Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 op Netflix? Nu de serie niet meer wordt geproduceerd door FOX, was het moeilijker in te schatten wanneer het zesde seizoen van Brooklyn Nine-Nine bij Netflix verschijnt. Dat er een zesde seizoen komt, is in ieder geval al wel duidelijk.

In mei 2020 werd duidelijk wanneer we het zesde seizoen van Brooklyn Nine-Nine op Netflix mogen verwachten. Seizoen 6 van Brooklyn Nine-Nine werd vanaf 10 januari 2019 uitgezonden bij NBC. Vanaf 5 juni zijn de afleveringen te bekijken op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?