Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Champions seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Champions seizoen 2 op Netflix? Is de sitcom Champions een top of flop? Nu Champions seizoen 1 op Netflix is verschenen, is het voor fans wachten op seizoen 2. Maar komt deze er überhaupt wel? En zo ja, wanneer kunnen we dit seizoen verwachten op de streamingdienst.

Champions

Champions is een Amerikaanse komedieserie van tv-zender NBC. In de serie, waarvan het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen, zien we acteurs als Mindy Kaling, Anders Holm, Andy Favreau en J.J. Totah.

De serie vertelt het leven van de broers Vince en Michael, die samen in een appartement leven. Vince vergooide zijn kansen als honkballer om de sportschool van zijn familie over te nemen. Het leven met zijn broer bestaat vooral uit trainen en vrouwen. Hun leven staat echter op de kop, als één van Vince vriendinnen van de middelbare school zijn puberzoon bij hem afzet. Dit blijkt namelijk nogal een bijzondere jongen te zijn, die alles zal veranderen.

Wanneer verschijnt Champions seizoen 2 op Netflix?

Slecht nieuws voor de liefhebbers van Champions. NBC heeft bekend gemaakt dat de sitcom er na één seizoen mee ophoudt. Niet heel verrassend, want de kijkcijfers voor seizoen 1 waren niet heel glansrijk. Universal Television doet er ondertussen nog alles aan om de serie elders onder te brengen.

Wil jij als eerste weten wanneer Champions seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?