Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Chesapeake Shores seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Chesapeake Shores seizoen 3? De eerste twee seizoenen van de serie die oorspronkelijk afkomstig is van Hallmark zijn uitgegroeid tot een groot succes waardoor fans zich massaal afvragen wanneer seizoen 3 van deze serie verschijnt. Het eerste goede nieuws is in ieder geval alvast daar: Hallmark heeft bevestigd dat Chesapeake Shores vernieuwd is voor een derde seizoen.

Abby O’Brien Winters

Chesapeake Shores groeide met zijn eerste seizoen uit tot meest bekeken serie ooit bij Hallmark. De serie vertelt het verhaal van Abby O’Brien Winters, een alleenstaande vrouw die het idee heeft opgevat om New York weer in te ruilen voor haar geboorteplaats Chesapeake Shores in Maryland. Die keuze maakte Abby nadat ze een paniekerig zusje aan de telefoon kreeg, omdat de renovatie van The Inn niet op rolletjes loopt.

Jarenlang heeft Abby niet echt meer gedacht aan Chesapeake Shores, het stadje dat ooit werd opgebouwd door haar vader, maar nu haar jongste zusje in nood is wil ze haar maar al te graag helpen. Terugkeren naar de plek waar ze vandaan komt, betekent echter ook weer oog in oog komen te staan met haar jeugdliefde Trace Riley. Krijgt de relatie plots een tweede kans? En wat betekent de terugkeer van Abby voor haar moeder? Daar komen we achter in Chesapeake Shores.

Wanneer verschijnt Chesapeake Shores seizoen 3?

In de lijn der verwachtingen kondigde Hallmark in januari 2018 aan dat Chesapeake Shores zich op kon maken voor een derde seizoen. Naar verwachting zal Hallmark wat betreft het uitzenden van de serie ook dezelfde lijn volgen als in de eerste twee seizoenen. In dat geval moeten we rekening houden met een release van seizoen 3 in augustus 2018. Zolang Netflix de rechten heeft over Chesapeake Shores, zal de serie ongetwijfeld weer meelopen met de uitzendingen in de Verenigde Staten. In dat geval kunnen we ook op Netflix naar alle waarschijnlijkheid vanaf augustus 2018 genieten van seizoen 3.

Wil je op de hoogte gebracht worden als Chesapeake Shores seizoen 3 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?