Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Cobra Kai seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Cobra Kai seizoen 3 op Netflix? Het verhaal van Cobra Kai is een bijzondere. De serie ging oorspronkelijk van start op YouTube, maar de rechten zijn inmiddels overgenomen door Netflix. Die streamingdienst bestelde eerder al een derde seizoen en we weten ook al ongeveer wanneer dat seizoen verschijnt.

Karate Kid

Cobra Kai ging in 2018 van start op YouTube en betekende de terugkeer van een aantal Karate Kid-helden. Een aantal eeuwen na hun 1984 All Valley Karate Tournament keren Daniel LaRusso en Johnny Lawrence terug en zien ze elkaar als martial-arts vijanden. Het eerste seizoen van de reeks werd zo goed ontvangen dat hij zelfs een 100% score kregen bij Rotten Tomatoes.

Wanneer verschijnt Cobra Kai seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Cobra Kai seizoen 3 op Netflix? De eerste twee seizoen van Cobra Kai waren oorspronkelijk te bekijken op YouTube, maar in augustus kwamen de afleveringen ook naar Netflix. Nu blijkt dat er ook al een derde seizoen is opgenomen. Onder normale omstandigheden had dat derde seizoen in de lente van 2020 toegevoegd moeten worden aan het aanbod van Netflix, maar mede door de uitbraak van het coronavirus is de release uitgesteld.

Inmiddels is dan ook duidelijk dat seizoen 3 in 2021 op Netflix verschijnt. Daarbij mogen we rekening houden met een release ergens in het begin van het jaar. Ondertussen aan de slag met soortgelijke titels? Denk eens aan de films van The Karate Kid.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Cobra Kai seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?