Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Criminal UK seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Criminal UK seizoen 3 op Netflix? De streamingdienst verraste vriend en vijand door in september plots het tweede seizoen van Criminal UK online te plaatsen. Eerder was namelijk niet bekend dat er een seizoen 2 van de reeks zou volgen. Of we ons ook op mogen maken voor een derde seizoen of voor nieuwe afleveringen van Criminal Germany, Spain en France is nog niet bekend.

Criminal

In Criminal worden we meegenomen binnen de muren van een verhoorkamer. Daar worden verdachten ondervraagd door Londense rechercheurs. Iedere verdachte wodt beschuldigd van een ernstig misdrijf, maar de tijd dringt. Komt de waarheid boven water?

Wanneer verschijnt Criminal UK seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Criminal UK seizoen 3 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Criminal, maar dat betekent nog geen reden tot paniek. Na de release van het eerste seizoen van Criminal, dat met Engeland, Frankrijk, Spanje en Duitsland was opgesplitst in vier delen, was het lange tijd stil rondom de reeks.

Dat veranderde toen in augustus ineens duidelijk werd dat Criminal UK in september een tweede seizoen zou krijgen met vier nieuwe afleveringen. Of er ook een derde seizoen komt, is nog even de vraag. Het is niet ondenkbaar dat Netflix de release van een nieuw seizoen opnieuw pas vlak voor de release bekendmaakt. Door naar de release van het eerste en tweede seizoen te kijken, lijkt een eventueel derde seizoen in september 2021 te verschijnen. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan How To Get Away With Murder en Wisting.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Criminal UK seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?