Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Daybreak seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Daybreak seizoen 2 op Netflix? Daybreak is een nieuwe zombieserie met een knipoog. Deze grappige apocalyptische zombieserie verscheen in oktober 2019 op Netflix, in december van datzelfde jaar werd duidelijk dat het bij één seizoen zou blijven.

Daybreak
Daybreak is misschien wel het best te omschrijven als een mix tussen The Walking Dead en The Society. De serie vertelt het verhaal van een groep jongeren die in een apocalyptische wereld terecht zijn gekomen. Volwassnenen zijn nergens meer te vinden. In de apocalyptische wereld gaat de zestienjarige Josh, een ware nietsnut, op zoek naar een vriendinnetje.

Wanneer verschijnt Daybreak seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Daybreak seizoen 2 op Netflix? Voor nu is helaas nog niets bekend over de toekomst van de grappige apocalyptische zombieserie. Daybreak verscheen op donderdag 24 oktober voor het eerst op Netflix. Sindsdien was het enige tijd stil rondom de reeks. Tot medio december het verlossende woord eruit kwam: Daybreak werd na één seizoen geannuleerd. Er komt dan ook geen vervolg.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Daybreak seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?