Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Dear White People seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Dear White People seizoen 4 op Netflix? Nu het derde seizoen van Dear White People sinds vrijdag 2 augustus bij de streamingdienst te bekijken is, is het de grote vraag wanneer we aan de slag kunnen met het vierde seizoen van Dear White People en of er nog een vierde seizoen komt. Helaas is daar nog niets over bekend.

Dear White People

In Dear White People staat het zwarte studentenhuis Armstrong-Parker centraal. Het studentenhuis bevindt zich op de campus van de Universiteit van Winchester. Op de plek waar het voornamelijk wit is, is racisme aan de orde van de dag. Studente Samantha White heeft het daar helemaal mee gehad en besluit met een radioprogramma de rassenkwestie bespreekbaar te maken.

Wanneer verschijnt Dear White People seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Dear White People seizoen 4 op Netflix? Het is nog niet bekend of Netflix nog een vierde seizoen bestelt van Dear White People. Dat is echter nog geen reden tot paniek. Dear White People is een Netflix Original en daarbij duurt het soms even voordat een eventueel vervolg wordt aangekondigd.

Zo werd het tweede seizoen van Dear White People op 4 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix en werd pas anderhalve maand later duidelijk dat er ook een derde seizoen zou volgen. Het is niet ondenkbaar dat het ook nu weer even zal duren totdat er duidelijkheid komt. Mocht er een vierde seizoen komen, dan komt die zeer waarschijnlijk in 2020.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Dear White People seizoen 4 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?