Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Diablero seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Diablero seizoen 3 op Netflix? De Mexicaanse horrorserie is op vrijdag 31 januari voorzien van een nieuw seizoen. De grote vraag is nu alleen of we nog nieuwe afleveringen mogen verwachten. Daar heeft Netflix namelijk nog geen officiële uitspraken over gedaan.

Diablero

De Mexicaanse serie Diablero is een kruising tussen horror en fantasie. We worden meegenomen in een verhaal waarin een jong meisje wordt vermist in een grote stad. Het brengt een wanhopige priester samen met een demonenjager en zijn team om het meisje in een bovennatuurlijke missie terug te vinden.

Wanneer verschijnt Diablero seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Diablero seizoen 3 op Netflix? Over de release van het derde seizoen van Diablero is nog niets bekend. Netflix heeft nog niets bekendgemaakt over de toekomst van de serie. Vreemd is dat niet, want seizoen 2 staat pas sinds 31 januari online. De streamingdienst wacht ongetwijfeld eerst hoe seizoen 2 wordt ontvangen voordat meer bekend wordt over een eventueel derde seizoen.

Wel valt al iets te zeggen over de release van een eventueel derde seizoen. Zo zat tussen seizoen 1 en seizoen 2 een periode van iets langer dan een jaar. Een eventueel derde seizoen lijken we dan ook in het eerste kwartaal van 2021 te mogen verwachten. Wil je ondertussen graag aan de slag met een andere series? V Wars en Van Helsing zijn soortgelijke series.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Diablero seizoen 3 Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?