Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Dirty John seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Dirty John seizoen 3 op Netflix? Op dit moment heeft USA nog geen nieuw seizoen besteld van Dirty John, maar dat betekent nog geen reden tot paniek. Zo blijkt showrunner Alexandra Cunningham al een idee te hebben voor een derde seizoen van de anthologieserie. Zij is dan ook optimistisch als het gaat om een mogelijk derde seizoen.

Podcast

De Amerikaanse true crime dramaserie Dirty John verscheen in 2018 voor het eerst. Het verhaal uit de serie was gebaseerd op een podcast van Christopher Goffard waarin het draaide om John Meehan en Debra Newell. De twee stappen tweeënhalf week na hun ontmoeting al in het huwelijksbootje. Het duurt echter niet lang totdat Debra erachter komt at John niet te vertrouwen is, maar dan is het al te laat.

In seizoen 2 werden we meegenomen naar het verhaal van Betty Broderick. Hun scheiding leidt uiteindelijk tot de dood van Dan en zijn jongere vrouw.

Wanneer verschijnt Dirty John seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Dirty John seizoen 3 op Netflix? USA heeft nog geen derde seizoen besteld van de anthologieserie, maar showrunner Cunningham sprak haar vertrouwen uit bij The Hollywood Reporter. “We gaan op zeer korte termijn een gesprek hebben”, liet ze weten. Cunningham blijkt ook al ideeën voor een eventueel derde seizoen.

Zo zou ze voor het eerst de West Coast willen verlaten. Ook zou ze liefdesrelaties los willen laten. “Voor mij is het ultieme voorbeeld van liefde dat verkeerd loopt familiair. Geen romantische liefde, geen stel, geen vriend-vriendin zoals het eerste seizoen of een echtpaar dat scheidt, maar moeder-kind, broers en zussen.”

“Vooral ouderlijke liefde die verkeerd kan gaan. Dat de liefde van een ouder niet gepast of niet echt is. Dat is duidelijk een van de dingen die bijdraagt aan het toekomstige gedrag van mensen. Dat is iets wat ik graag zou willen onderzoeken als ik de kans zou krijgen”, aldus Cunningham. Mocht er een tweede seizoen komen, dan moeten we rekening houden met een release in 2022. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan Unbelievable.

Wil je op de hoogte gebracht worden als Dirty John seizoen 2 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?