Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Dynasty seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Dynasty seizoen 2 op Netflix? Dynasty is één van de succesvolle The CW-series die we ook bij de streamingdienst kunnen bekijken. Nu duidelijk is dat Dynasty kan rekenen op een tweede seizoen, is het de grote vraag wanneer dat seizoen uitgezonden wordt bij The CW en wanneer we de afleveringen bij Netflix mogen verwachten.

Reboot

Dynasty is één van de series die we nog kennen van vroeger en die nieuw leven is ingeblazen. In de jaren tachtig was de soap uiterst populair en door The CW kunnen we nu aan de slag met een vernieuwde versie ervan. In Dynasty is altijd wel iets aan de hand.

Het verhaal begint met Blake Carrington, die verliefd wordt op Cristal en betrapt wordt door zijn dochter Fallon Carrington. Zij ziet de relatie van de twee helemaal niet zitten, maar toch besluit haar vader niet alleen met haar te trouwen, maar zijn nieuwe vlam ook direct een belangrijke functie te geven in zijn bedrijf Carrington Atlantic. Een functie waar Fallon eigenlijk ook al een tijdje op aan het azen was. Als ze van haar vader niet krijgt wat ze wil, gaat ze zelf aan de slag met een nieuw bedrijf en betrekt Jeff Colby daarbij. Ondertussen lijkt Cristal zich meer zorgen te moeten maken om haar neef Sam die haar duistere verleden aan het licht wil brengen.

Wanneer verschijnt Dynasty seizoen 2 op Netflix?

The CW maakte in april bekend dat Dynasty, gebaseerd op de bekende soap uit de jaren tachtig, voorzien wordt van seizoen 2. De serie begon oorspronkelijk ijzersterk bij The CW met kijkcijfers waar de makers zeker trots op mogen zijn. Naarmate de show vorderde, namen de kijkcijfers echter ook steeds meer af. Inmiddels is de show zelfs al verplaatst van de woensdag naar de vrijdag en nog altijd zijn de kijkcijfers zeer schommelend. Desondanks kan Dynasty toch rekenen op een seizoen 2.

The CW heeft bekendgemaakt dat Dynasty op 12 oktober verdergaat bij de zender. Een dag later, op 13 oktober, verschijnt de nieuwste aflevering ook op Netflix. Daarna zijn er wekelijks nieuwe afleveringen te zien.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Dynasty seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?