Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Élite seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Élite seizoen 2 op Netflix? Nog voor de release van de Spaanstalige serie waren de verwachtingen al hoog. De serie werd hier en daar al vergeleken met Gossip Girl. Het is nu de grote vraag of er ook nog een tweede seizoen komt van Élite op Netflix.

Élite

Élite is een Spaanstalige serie die hier en daar al gezien wordt als de Spaanstalige Gossip Girl. De serie gaat over drie tieners die naar Las Encinas worden gestuurd, een school waar je niet zomaar op terecht komt. De school staat namelijk bekend als de beste en meest exclusieve van het land.

De drie tieners horen echter niet tot de absolute elite en horen daar eigenlijk ook niet echt thuis, maar ze moeten wel nu hun eigen school is verwoest door een aardbeving. We gaan al snel zien dat hun komst een strijd oplevert met de wel rijke kinderen.

Wanneer verschijnt Élite seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Élite seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft vrij snel na de release van seizoen 1 bekendgemaakt dat er ook een tweede seizoen gaat volgen. Het tweede seizoen zal bestaan uit acht nieuwe afleveringen. De serie keert vervolgens in 2019 terug voor zijn tweede seizoen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Élite seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?