Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Élite seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt Élite seizoen 5 op Netflix? Nog voordat het vierde seizoen van Élite naar Netflix kwam, was al duidelijk dat er ook een vijfde seizoen zou komen van de Spaanse serie. In maart 2022 werd duidelijk dat het vijfde seizoen van Élite op 8 april naar Netflix komt.

Spaanse serie

Élite ging in 2018 van start op Netflix. In dat seizoen werden we meegenomen naar de exclusieve privéschool Las Encinas gevuld met rijke studenten en drie arbeiderskinderen. De grote verschillen leiden tot grote confrontaties en uiteindelijk zelfs tot een moord.

Terwijl in seizoen 1 de dader moet worden gevonden, staan in seizoen 2 en seizoen 3 alweer het volgende mysterie voor de deur. Voor seizoen 4 is de cast deels vernieuwd en die nieuwe castleden lijken ook in seizoen 5 een belangrijke rol te spelen.

Wanneer verschijnt Élite seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt Élite seizoen 5 op Netflix? Het goede nieuws is dat al voor de release van seizoen 4 duidelijk werd dat er ook een vijfde seizoen volgt van de Spaanse serie. De laatste jaren hebben we gezien dat de nieuwe seizoenen van Élite in rap tempo na elkaar op Netflix verschijnen.

Tussen seizoen 1 en 2 en tussen seizoen 2 en 3 zat nog geen periode van een jaar. Tussen het derde en vierde seizoen zat een iets langere periode, maar dat lijkt te maken gehad te hebben met de coronapandemie. Seizoen 5 van de Spaanse serie werd ergens medio 2022 op Netflix verwacht. Nu blijkt het op 8 april al raak te zijn. Check in de tussentijd ook de speciale mini-series rondom Élite. Meer Spaanse series kijken? Dit zijn de beste Spaanse series op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Élite seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Lees ook: Élite seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?