Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Élite seizoen 6 op Netflix?

Wanneer verschijnt Élite seizoen 6 op Netflix? Het goede nieuws is alvast dat we ons in ieder geval op mogen maken voor een zesde seizoen van de Spaanse hitserie. Voor dat nieuwe seizoen zijn alvast vijf nieuwe gezichten geïntroduceerd. De grote vraag is nu: Wanneer verschijnt Élite seizoen 6 op Netflix? We kunnen alvast een voorzichtige schatting doen wat betreft de releasedatum van het zesde seizoen van Élite.

Spaanse hitserie

Élite trapte in 2018 af op Élite. We maakten toentertijd kennis met leerlingen op de exclusieve privéschool Las Encinas. Die school is gevuld met rijke studenten en drie arbeidskinderen. De grote verschillen leiden tot grote confrontaties. Dan wordt de school ineens opgeschrikt door een moord. Inmiddels is het verhaal van Élite al een stuk verder en hebben we veel leerlingen zien komen en gaan. In het zesde seizoen zullen de leerlingen opnieuw geconfronteerd worden met liefde, drama en misschien wel een nieuw mysterie.

Wanneer verschijnt Élite seizoen 6 op Netflix?

Wanneer verschijnt Élite seizoen 6 op Netflix? Het goede nieuws is dat een zesde seizoen al is aangekondigd. Al in oktober 2021 werd bekendgemaakt dat het nog lang niet klaar is voor Las Encinas. Voor dat zesde seizoen werden recent al een aantal nieuwe gezichten voorgesteld. We gaan kennismaken met Álvaro de Juana, Carmen Arrufat Blasco, Ana Bobeska, Alex Pastrana en Ander Puig.

Mogelijk hoeven we niet eens super lang te wachten op de release van Élite seizoen 6. Zo werd het vijfde seizoen van Élite op 8 april toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het seizoen daarvoor kende zijn releasedatum nog in juni een jaar eerder. Het valt dan ook niet uit te sluiten dat Élite seizoen 6 al begin 2023 op Netflix verschijnt. Meer Spaanse series kijken? Dit zijn de beste Spaanse series op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Élite seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?