Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Family Guy seizoen 17 op Netflix?

Wanneer verschijnt Family Guy seizoen 17 op Netflix? De animatieserie is al jarenlang een groot succes en het eind ervan is nog niet in zicht. Nu duidelijk is geworden dat er ook een zeventiende seizoen volgt van Family Guy, is het de grote vraag wanneer het seizoen bij Netflix verschijnt.

Family Guy

Family Guy is een Amerikaanse animatieserie van FOX waarin een disfunctionele familie in de fictieve stad Quahog centraal staat. De komedieserie is al sinds 1999 een groot succes bij FOX en de serie is ook te volgen via Netflix.

De familie Griffin is een bijzondere familie. Peter kan gezien worden als een onintelligente en vaak roekeloze huisvader. Zijn vrouw Lois komt uit een rijke familie. Hun kinderen Meg en Chris zijn allesbehalve populair en Stewie is juist een genie. Daarnaast is er nog antropomorfe hond Brian. In Family Guy worden we meegenomen in de bizarre levens van deze familie.

Wanneer verschijnt Family Guy seizoen 17 op Netflix?

Wanneer verschijnt Family Guy seizoen 17 op Netflix? Door te kijken naar de verschijningsdatum van seizoen 16, lijken we ook meer te weten te komen over de verschijningsdatum van het zeventiende seizoen. Zo werd seizoen 16 van Family Guy tussen eind 2017 en medio 2018 uitgezonden bij FOX en verschenen de afleveringen vervolgens eind 2018 bij Netflix.

Seizoen 17 wordt tussen eind 2018 en medio 2019 uitgezonden bij FOX. De verwachting is dan ook dat dat seizoen eind 2019 bij Netflix verschijnt. Zolang de streamingdienst daar echter nog niets over heeft bevestigd, blijft het afwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Family Guy seizoen 17 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?