Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Fauda seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Fauda seizoen 4 op Netflix? Goed nieuws voor de fans van Fauda, want we hoeven nog geen afscheid te nemen van de reeks. In februari 2020 is bekend geworden dat er een vierde seizoen is besteld van de serie. Dat maakte Avi Issacharoff, één van de makers van de serie, bekend. En we kunnen al een voorzichtige schatting doen wat betreft de releasedatum.

Fauda

In Fauda is de hoofdrol voor Lior Raz. In de serie kijken we mee met een team van ‘mistaravim’, Israëlische commando’s die Arabische spreken en undercover opereren binnen het Palestijnse gebied. In seizoen 1 keken we mee met een Israëlische topagent die terugkomt van pensioen om op een Palestijnse militant te jagen waarvan hij dacht dat hij vermoord was. In de daaropvolgende seizoenen kreeg het team steeds te maken met nieuwe vijanden.

Wanneer verschijnt Fauda seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Fauda seizoen 4 op Netflix? Fauda is één van de goed scorende series van YesTV. Het duurde dan ook niet lang voordat bekend werd gemaakt dat we ook een vierde seizoen van de serie mogen verwachten. Gezien Netflix ook aan het project verbonden is en beschikt over de internationale streamingrechten, mogen we dat vierde seizoen ook op Netflix verwachten.

Wij zullen echter wel langer moeten wachten dan de release in Israël, maar er is goed nieuws. Moesten we normaal ongeveer zes maanden wachten totdat de serie op Netflix verscheen, was dat voor het vierde seizoen ‘slechts’ vier maanden. Tussen de release van de seizoenen zit normaliter ongeveer twee jaar. Het vierde seizoen wordt dan ook eind 2021 op de tv verwacht in Israël en begin 2022 op Netflix. Met When Heroes Fly en Hostages heeft Netflix ook andere Israëlische titels in zijn aanbod.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Fauda seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?