Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Firefly Lane seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Firefly Lane seizoen 2 op Netflix? De verwachtingen van Firefly Lane waren voor de release van de serie al hoog. De dramaserie heeft hoofdrollen voor Katherine Heigl (Grey’s Anatomy) en Sarah Chalke (Scrubs). Maar keert Firefly Lane ook terug voor een tweede seizoen? Alhoewel we even moesten wachten tot een tweede seizoen officieel werd aangekondigd, zag het er al vanaf het begin goed uit van Firefly Lane.

Kristin Hannah

Voor de nieuwe Netflix Original Firefly Lane is de gelijknamige roman van Kristin Hannah als basis gebruikt. Zij schreef eerder ook al de boeken The Nightingale, The Great Alone en Winter Garden. Met Firefly Lane worden we meegenomen naar een periode van zo’n dertig jaar.

Tully en Kate

Het draait allemaal om Tully en Kate. De twee worden beste vrienden en zijn al snel onafscheidelijk van elkaar. We volgen de twee in hun ontwikkeling vanaf de middelbare school. De twee hartsvriendinnen hebben lief en leed gedeeld, terwijl ze in compleet andere werelden leven. De één koos voor een huwelijk en een gezin en de ander voor faam en rijkdom.

Wanneer verschijnt Firefly Lane seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Firefly Lane seizoen 2 op Netflix? Firefly Lane is een gloednieuwe serie van Netflix. Bij soortgelijke series moeten we vaak even afwachten hoe een titel wordt ontvangen voordat besloten wordt of er een vervolg wordt besteld. Gezien de serie voor release echter al hoge verwachtingen kreeg, verwachtten wij dat het niet lang zal duren tot er een tweede seizoen werd aangekondigd. Alhoewel we wel even moesten wachten, was er pas in mei 2021 nieuws. Firefly Lane keert terug voor een tweede seizoen.

Een tweede seizoen verschijnt eind 2022 op Netflix. Het eerste deel komt op 2 december en het tweede deel ergens in 2023. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan Emily in Paris of één van deze romantische dramaseries.

Lees ook: Firefly Lane-maker bespreekt cliffhanger en seizoen 2

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Firefly Lane seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?