Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Friends From College seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Friends From College seizoen 3 op Netflix? De eerste twee seizoenen van de komedieserie zijn inmiddels te bekijken bij de streamingdienst en nu is het wachten op een derde seizoen begonnen. Medio februari maakte Netflix een einde aan alle hoop voor een derde seizoen. Er komt geen vervolg meer van Friends From College.

Friends From College

Zoals de titel al doet vermoeden, draait het in Friends From College om een groep mensen die tijdens hun schooltijd bevriend met elkaar waren. Nu ze allemaal in de veertig zijn, merken ze dat ze terug verlangen naar hun schooltijd. Ze halen dan ook de meest bizarre streken uit om zich weer even jong te voelen. Ondertussen verlopen de onderlinge relaties echter niet meer zo soepel als jaren geleden. Als er ook nog eens een affaire in het spel komt, wordt het er alleen maar ingewikkelder op.

Wanneer verschijnt Friends From College seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Friends From College seizoen 3 op Netflix? Helaas is er slecht nieuws rondom Friends From College. De makers maakten op 19 februari 2019 bekend dat er geen vervolg meer zou komen van de komedieserie. Het is na twee seizoenen dan ook klaar voor Friends From College.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Friends From College seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?