Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Friends From College seizoen 3 op Netflix?

Friends From College Netflix seizoen 2

Wanneer verschijnt Friends From College seizoen 3 op Netflix? De eerste twee seizoenen van de komedieserie zijn inmiddels te bekijken bij de streamingdienst en nu is het wachten op een derde seizoen begonnen. Het is echter niet duidelijk of we nog een derde seizoen van Friends From College kunnen verwachten.

Friends From College

Zoals de titel al doet vermoeden, draait het in Friends From College om een groep mensen die tijdens hun schooltijd bevriend met elkaar waren. Nu ze allemaal in de veertig zijn, merken ze dat ze terug verlangen naar hun schooltijd. Ze halen dan ook de meest bizarre streken uit om zich weer even jong te voelen. Ondertussen verlopen de onderlinge relaties echter niet meer zo soepel als jaren geleden. Als er ook nog eens een affaire in het spel komt, wordt het er alleen maar ingewikkelder op.

Wanneer verschijnt Friends From College seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Friends From College seizoen 3 op Netflix? Helaas is het nog niet duidelijk of Friends From College een derde seizoen krijgt. Dat is echter niet heel vreemd. Vaak wacht de streamingdienst een aantal maanden nadat een nieuw seizoen is uitgebracht tot een nieuw seizoen wordt aangekondigd. Dat zou ook maar zo het geval kunnen zijn met Friends From College.

Mocht er een nieuw seizoen komen, dan lijken we door naar het verleden te kijken al enigszins te kunnen bepalen wanneer dat derde seizoen dan moet verschijnen. Zo was het eerste seizoen van Friends From College te zien in de zomer van 2018 en werd daarna al vrij snel duidelijk dat er een tweede seizoen zou komen. Seizoen 2 is sinds begin 2019 te bekijken bij Netflix. Het is dan ook niet ondenkbaar dat tussen het tweede en mogelijk derde seizoen wederom anderhalf jaar zal zitten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Friends From College seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!