Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Fugitiva seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Fugitiva seizoen 2 op Netflix? Spaanse series zijn de laatste tijd een grote hit bij de streamingdienst. In navolging van onder meer La Casa de Papel voegde Netflix in november 2018 dan ook Fugitiva toe aan zijn aanbod. Of daar echter nog een tweede seizoen van komt, is nog maar zeer de vraag.

Fugitiva

Magda leidt op het eerste oog een idyllisch leven in Mexico met haar echtgenoot Alejandro en hun drie kinderen. Dat wekt aardig wat jaloezie op in haar omgeving. De wereld van Magda zal echter volledig uiteen vallen als ze alles achter zich moet laten en als voortvluchtige door het leven moet om haar gezin te beschermen tegen haar rijke, machtige echtgenoot en zijn wraakzuchtige vijanden.

Wanneer verschijnt Fugitiva seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Fugitiva seizoen 2 op Netflix? Of er nog een vervolg komt van Fugitiva, is zeer de vraag. De serie is tenslotte in het bezit van RTVE, terwijl Netflix nu de streamingrechten voor landen als Nederland heeft gekocht. Of er nog een nieuw seizoen komt van Fugitiva zal dan ook voornamelijk afhankelijk zijn van RTVE. De kijkcijfers van de laatste afleveringen van Fugitiva seizoen 1 vielen bij RTVE echter wel flink tegen.

Nu het netwerk het bereik van de serie heeft vergroot door de rechten door te verkopen aan Netflix, is de kans wel realistisch dat er een vervolg komt. Daar zijn echter nog geen officiële uitspraken over gedaan.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Fugitiva seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?