Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt GLOW seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt GLOW seizoen 3 op Netflix? Nu het tweede seizoen inmiddels te zien is bij de streamingdienst, is het natuurlijk de grote vraag of en wanneer mogelijk een derde seizoen van de dramaserie verschijnt. In de zomer van 2018 kwam Netflix met het verlossende woord: Er verschijnt nog een derde seizoen van GLOW.

GLOW

Het tweede seizoen van GLOW is sinds 29 juni te zien bij Netflix. GLOW is gebaseerd op het echte professionele worstel-circuit. De serie volgt voormalig beste vrienden Ruth en Debbie terwijl ze druk bezig zijn met hun worstelprogramma.

Voor het tweede seizoen pakten de makers GLOW wel iets anders aan. Waar het eerste seizoen vooral ging om de opleiding tot worsteldames, hebben we de dames in seizoen 2 veel gezien in hun worsteloutfits. Hoe een eventueel derde seizoen eruit gaat zien, is nog afwachten.

Wanneer verschijnt GLOW seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt GLOW seizoen 3 op Netflix? Nu het tweede seizoen van de serie volledig te bekijken is bij de streamingdienst, is het natuurlijk de grote vraag of en wanneer een derde seizoen volgt van GLOW. In augustus 2018 bracht Netflix dan eindelijk het goede nieuws dat GLOW seizoen 3 is besteld. Welke richting de Gorgeous Ladies of Wrestling op gaan in seizoen 3, is nog niet duidelijk. Ook is het nog niet bekend wanneer seizoen 3 verschijnt. De verwachting is echter dat het rond de zomer van 2019 zal gebeuren.

Wil jij als eerste weten wanneer GLOW seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?