Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt GLOW seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt GLOW seizoen 4 op Netflix? Helaas heeft Netflix nog niets bekendgemaakt over de toekomst van GLOW. Het is dan ook niet bekend of we in de toekomst nog aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de reeks. Mocht er wel een vervolg komen, dan kunnen we al een voorzichtige schatting doen voor een releasedatum.

Worstelserie GLOW

Afkomstig van het team achter Orange is the New Black verscheen in 2017 het eerste seizoen van GLOW. In de serie worden we meegenomen naar het Los Angeles van de jaren 80. Als het Ruth Wilder maar niet lukt om aan een baan te komen, besluit ze auditie te doen voor de Gorgeous Ladies of Wrestling. Al snel blijkt het echter niet altijd koek en ei tussen Ruth en haar leider Sam Sylvia.

Wanneer verschijnt GLOW seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt GLOW seizoen 4 op Netflix? Inmiddels is duidelijk dat GLOW toch geen vierde seizoen krijgt. Alhoewel de serie eerst nog vernieuwd werd, heeft Netflix uiteindelijk toch besloten de reeks te annuleren.

Dat heeft alles te maken met de uitbraak van het coronavirus. Daardoor konden de opnames namelijk niet plaatsvinden. De castleden hopen in de toekomst wel nog een afsluitende film te mogen maken.

Wil jij als eerste weten wanneer GLOW seizoen 4 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?