Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Gomorra seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt Gomorra seizoen 5 op Netflix? Het goede nieuws is dat het ernaar uitziet dat we nog een vijfde seizoen van Gomorra mogen verwachten. Wel lijken we geduld te moeten hebben voordat we aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de reeks. De verwachting is tenslotte dat seizoen 5 pas in 2021 gelanceerd wordt. Op Netflix moeten we vervolgens nog langer wachten.

Gomorra

Gomorra is één van de meest indrukwekkende misdaadseries die op Netflix te bekijken is. De serie is losjes gebaseerd op het gelijknamige boek van Roberto Saviano. We volgen de relaties tussen gangs, dealers en gewone burgers in Napels, Italië. In deze wereld ligt de dreiging altijd op de loer. Constant wordt er gestreden om de macht in de Italiaanse onderwereld en men gaat ver om de macht in handen te krijgen.

Wanneer verschijnt Gomorra seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt Gomorra seizoen 5 op Netflix? Netflix is er razendsnel bij om de nieuwe afleveringen van Gomorra naar zijn streamingdienst te halen. De uitzendingen zijn nog maar net klaar in Italië of er is al bekend geworden dat de afleveringen nog dit jaar op Netflix verschijnen. Wil je in de tussentijd een soortgelijke serie kijken? Suburra en Nero a Metà zijn dan goede tips, net zoals het Canadese Bad Blood. Misdaadfilms uit Italië op Netflix zijn Lo Spietato en Rimetti a Noi i Nostri Debiti.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Gomorra seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?