Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Greenhouse Academy seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Greenhouse Academy seizoen 4 op Netflix? Helaas heeft Netflix nog niets bekendgemaakt over de toekomst van de tienerserie, maar daar lijken we niet lang op te hoeven wachten. Bij het vorige seizoen was Netflix er namelijk razendsnel bij om iets bekend te maken over de toekomst van de reeks.

Greenhouse Academy

Greenhouse Academy is een ware tienerdramaserie. Giora Chamizer heeft de serie gebaseerd op zijn eigen Israëlische tv-serie The Greenhouse, maar nu geschikt gemaakt voor een internationaal publiek. In de serie volgen we Alex en Haley Woods.

Zij zijn hun moeder kwijtgeraakt toen zij voor haar werk als astronaut in een explosie terecht kwam. Alex en Hayley staan nu op het punt om hun leven weer op te pakken en gaan naar een chique kostschool. Daar komen ze al snel in een wereld terecht vol rivaliteit, romantiek en een mysterie.

Wanneer verschijnt Greenhouse Academy seizoen 4 op Netflix?

Helaas is er op dit moment nog niets bekend over de toekomst van Greenhouse Academy, maar het ziet ernaar uit dat we niet lang hoeven te wachten voordat daar verandering in komt. Nadat het tweede seizoen van de tienerserie op 14 februari 2018 werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix duurde het slechts een maand voordat duidelijk werd dat er een derde seizoen zou volgen. Daarbij heeft maker Giora Chamizer ook nog eens de verwachting dat zijn serie lang zal lopen, omdat de doelgroep van de reeks steeds wordt uitgebreid.

Over een releaseperiode van een eventueel vierde seizoen valt moeilijker iets te zeggen. Een lijn is in de releasedata van de afgelopen jaren namelijk niet te ontdekken. Zo verscheen seizoen 1 in september 2017, volgde het tweede seizoen op 14 februari 2018 en verscheen het derde seizoen op 25 oktober 2019. Het is dan ook afwachten totdat Netflix uitspraken doet over de release van een eventueel vierde seizoen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Greenhouse Academy seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?