Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Greenleaf seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Greenleaf seizoen 4 op Netflix? Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse serie. Nog voordat het derde seizoen van de reeks op Netflix verscheen, werd al bekend dat er ook een vierde seizoen zou komen. Het verhaal van de Greenleaf-familie is dan ook nog niet klaar.

Greenleaf

Greenleaf is oorspronkelijk afkomstig van OWN, het televisiekanaal van Oprah Winfrey. Zij was ook betrokken bij de ontwikkeling van de serie en speelde zelfs een gastrol. In Greenleaf volgen we de gewetenloze wereld van de Greenleaf-familie met schandalige geheimen en leugens.

De familie zijn verantwoordelijk voor een megakerk in Memphis, maar ondertussen blijken hun zaken en persoonlijke leven vergeven van hebzucht, overspel en andere zonden. In Amerika kan de serie nog altijd rekenen op miljoenen kijkers en ook in Nederlans is de dramaserie aardig populair.

Wanneer verschijnt Greenleaf seizoen 4 op Netflix?

Sinds 22 november 2018 is het gehele derde seizoen van Greenleaf in één keer te bekijken bij Netflix. Nog voor die release werd al duidelijk dat het verhaal van de Greenleaf-familie verdergaat. Als het vierde seizoen het patroon van de afgelopen jaren volgt, dan lijkt het seizoen tussen maart en augustus 2019 te worden uitgezonden in de Verenigde Staten.

Daarna is het wachten tot seizoen 4 op Netflix komt. Mocht de streamingdienst de wereldwijde streamingrechten voor de serie houden buiten de Verenigde Staten, dan lijken we te kunnen stellen dat seizoen 4 hooguit begin 2020 te bekijken is bij de dienst.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Greenleaf seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?