Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt How To Get Away With Murder seizoen 4 op Netflix?

How To Get Away With Murder seizoen 4 is het meest recent uitgebrachte seizoen van de populaire serie. In Nederland zijn momenteel de eerste drie delen te zien. Wanneer mag How To Get Away With Murder seizoen 4 op Netflix in Nederland verwacht worden?

Annalise Keating

Annalise Keating is het personage waar het allemaal om draait in How To Get Away With Murder. Zij is professor in strafrecht en selecteert ieder jaar een groep excellente studenten. Zij krijgen het voorrecht om over haar schouder mee te kijken en zo veel ervaring en kennis op te doen.

Vanaf het moment dat HTGAWM van start gaat worden Wes, Michaela, Laurel en Asher geselecteerd door professor Keating. Het blijkt het begin van een grote wending in hun leven, niet alleen vanwege de grote kans die hen geboden wordt. Ook vanwege al het drama dat er al snel mee gepaard gaat.

How To Get Away With Murder seizoen 4 op Netflix

Wanneer How To Get Away With Murder seizoen 4 op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Deze reeks ging in Amerika van start op 28 september en de finale wordt verwacht in februari 2018. In Nederland is sinds begin januari 2018 seizoen 3 te volgen. Aan de hand van een traditie kan er al wel een voorspelling gedaan worden over de releasedatum van How To Get Away With Murder seizoen 4 op Netflix.

Netflix voegt nieuwe seizoenen van HTGAWM namelijk steevast toe in de eerste maanden van het jaar. Het eerste seizoen verscheen in januari 2016, seizoen 2 is sinds februari 2017 beschikbaar en seizoen 3 staat dus sinds 1 januari 2018 online. Dat wijst er dus sterk op dat Netflix de rechten voor een nieuw seizoen van de populaire serie steevast strikt voor de beginmaanden van een jaar. Met potlood hebben wij dan ook How To Get Away With Murder seizoen 4 genoteerd voor januari 2019 of februari 2019 op Netflix.

Shonda Rhimes

How To Get Away With Murder is bedacht door Shonda Rhimes en haar team. Met haar bedrijf Shondaland bedacht de Amerikaanse diverse hitseries, zoals bijvoorbeeld ook Scandal en Grey’s Anatomy. In de zomer van 2017 werd bekend dat Netflix Shondaland heeft vastgelegd. Alle nieuwe series die Rhimes bedenkt zullen exclusief voor Netflix gemaakt worden. Daarmee lijkt de streamingdienst zich van succes verzekerd te hebben.

Wil je op de hoogte gebracht worden als er meer bekend is over de releasedatum van How To Get Away With Murder seizoen 4 op Netflix in Nederland?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?