Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Immortals seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Immortals seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de Turkse serie is sinds 8 maart 2019 te bekijken bij Netflix. De grote vraag is of we in de toekomst ook een vervolg mogen verwachten van Immortals, in Turkije ook wel bekend als Yasamayanlar.

Immortals

Immortals is een nieuwe vampierenserie op Netflix. Het verhaal van de Turkse begint in Istanbul in de jaren 1800. In de serie zien we hoe Mia veranderd is van een mens in een vampier. Ze probeert samen te werken met jonge rebellen om de vampierenelider Dmitry te verslaan. Ze zal echter wel snel moeten zijn, want hij is ondertussen op zoek naar een artefact dat hem onsterfelijk kan maken.

Wanneer verschijnt Immortals seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Immortals seizoen 2 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Immortals. De serie werd eerst in Turkije uitgezonden bij BluTV en is sinds kort ook te bekijken bij Netflix.

Mocht er een tweede seizoen besteld worden, dan is Netflix dus ook afhankelijk van BluTV. Het zou kunnen dat die Turkse streamingdienst eerst af wil wachten hoe de serie scoort bij Netflix. Pas in de toekomst lijkt dan ook meer duidelijk te worden over een eventueel vervolg van Immortals.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Immortals seizoen 2 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?