Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Insatiable seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Insatiable seizoen 3 op Netflix? Het is nog onduidelijk of er nog een derde seizoen komt van Insatiable. Het ziet ernaar uit dat de streamingdienst eerst de reacties op seizoen 2 afwachten voordat meer duidelijk wordt over het vervolg.

Controversiële serie

Het eerste seizoen van Insatiable kon rekenen op flink wat kritiek. De serie vertelt het verhaal van Patty die al haar hele leven gepest wordt vanwege overgewicht. Als ze flink begint af te vallen en iedereen haar aantrekkelijk begint te vinden, besluit ze wraak te nemen op iedereen die haar iets heeft aangedaan.

Tegenstanders van de reeks waren van mening dat de serie aan fatshaming deed en wilde de serie tegenhouden door middel van een petitie. Dat lukte echter niet en uiteindelijk werd zelfs een tweede seizoen besteld van de reeks.

Wanneer verschijnt Insatiable seizoen 3 op Netflix?

Helaas is er slecht nieuws voor de fans van Insatiable. Netflix heeft na twee seizoenen besloten de stekker uit de reeks te trekken. Dat betekent dat we geen derde seizoen meer hoeven te verwachten van Insatiable. “We zullen helaas niet terugkeren”, maakte actrice Alyssa Milano bekend tijdens een Q&A op Twitter.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Insatiable seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?