Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Karppi seizoen 2 (Deadwind) op Netflix?

Karppi Deadwind 2 Netflix

Wanneer verschijnt Karppi seizoen 2 op Netflix? De serie is ook bekend onder de Engelse titel Deadwind. Nu het eerste seizoen van de misdaadserie te bekijken is bij de streamingdienst, is het de vraag of en wanneer er ook een tweede seizoen komt. Goed nieuws is er wel alvast: Het tweede seizoen van Karppi is namelijk al in productie.

Karppi alias Deadwind

Karppi, ook wel bekend onder de naam Deadwind, is één van de Scandinavische misdaadseries die we op Netflix kunnen bekijken. Deze Finse serie volgt het verhaal van Sofia Karppi, een vrouwelijke detective van de Finse politie in haar dertiger jaren. Ze heeft recent haar man verloren en heeft nu de zorg over hun twee kinderen.

Als ze terugkeert naar haar politiewerk in Helsinki, krijgt ze de zaak van de moord op Anna Bergdahl die ze samen met rookie detective Sakari Nurmi op moet lossen. Anna bleek banden te hebben met een bouwbedrijf in Helsinki, is daar het motief van de moord te vinden?

Wanneer verschijnt Karppi seizoen 2 op Netflix?

Het eerste seizoen van Karppi alias Deadwind kon op sterkte recensies rekenen. De serie werd hier en daar zelfs vergeleken met de Deense serie The Killing. Het is dan ook niet heel verrassend dat achter de schermen al gewerkt wordt aan een tweede seizoen. Het verhaal daarvan wordt momenteel geschreven en de bedoeling is dat het tweede seizoen vervolgens in de lente van 2019 opgenomen wordt.

Wanneer seizoen 2 van Karppi alias Deadwind vervolgens op de Finse televisie en bij Netflix verschijnt, is nog even de vraag. Het eerste seizoen was in maart 2018 te zien in Finland en verscheen vervolgens in augustus op Netflix. Mogelijk zit er voor seizoen 2 ook zo’n vijf maanden tussen de release in Finland en op Netflix.

Wil jij als eerste weten wanneer Karppi alias Deadwind 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!