Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Knightfall seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Knightfall seizoen 2 op Netflix? De streamingdienst is erin geslaagd om het eerste seizoen van de serie van History naar zijn dienst te halen. Lange tijd bleef het de vraag of er ook een tweede seizoen zou volgen en gelukkig is nu bekend geworden dat Knightfall terugkeert. Wanneer dat precies gebeurt, is nog niet helemaal duidelijk.

Knightfall

Het eerste seizoen van Knightfall speelde zich vijftien jaar na de kruistochten af. Een ervaren ridder wordt meester van de Parijse tempel van zijn orde en komt vervoglens achter een schokkend geheim.

In het tweede seizoen staan de mysterieuze orders van de Tempeliers centraal. Zij beschermden in de Middeleeuwen de heiligste relikwieën van het christendom. Mark Hamill, die we vooral leerden kennen in Star Wars, heeft een belangrijke rol in seizoen 2 van Knightfall.

Wanneer verschijnt Knightfall seizoen 2 op Netflix?

Ondanks de gemengde reacties op seizoen 1 van Knightfall, kunnen we stellen dat de serie een sterk eerste seizoen achter de rug heeft wat betreft de ratings. Toch heeft History zijn fans lang laten wachten of er wel een tweede seizoen zou komen. In augustus 2018 kwam het verlossende woord er eindelijk uit: Knightfall krijgt een tweede seizoen.

Wanneer we dat tweede seizoen precies kunnen verwachten, is nog niet helemaal duidelijk. Het eerste seizoen werd tussen december 2017 en februari 2018 uitgezonden bij History. Dat seizoen verscheen vervolgens eind 2018 op Netflix. Het tweede seizoen wordt in 2019 uitgezonden. Naar verwachting zal dan ook dat seizoen een paar maanden na de release van seizoen 2 bij de streamingdienst verschijnen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Knightfall seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?