Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Las Chicas del Cable / Cable Girls seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt Cable Girls seizoen 5 op Netflix? Nu het vierde seizoen van La Chicas del Cable op Netflix te bekijken is, is het de grote vraag of we in de toekomst nog aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de reeks. Het goed nieuws is dat Cable Girls al vernieuwd is voor een vijfde seizoen, maar één hoofdrolspeler keert niet terug.

Cable Girls

Las Chicas del Cable was de eerste Netflix Original uit Spanje. De serie neemt ons meer naar 1928 waarin we kijken naar een modern telecommunicatiebedrijf dat net wordt gestart in Madrid. Het bedrijf betekent de ommekeer voor vier jonge vrouwen als ze worden aangenomen bij het bedrijf. De serie laat onder meer zien hoe hard vrouwen moesten werken in de jaren ’20.

Wanneer verschijnt Las Chicas del Cable / Cable Girls seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt Las Chicas del Cable / Cable Girls seizoen 5 op Netflix? Gelukkig is al duidelijk dat La Chicas del Cable voorzien wordt van een vijfde seizoen, zo publiceerde El Confidencial al eerder. In dat vijfde seizoen verdwijnt er wel een telefoniste van de loonlijst.

Maggie Civantos, die voor de serie Ángeles Vidal speelt, keert niet terug voor een vijfde seizoen. Haar agenda staat vol met opnames voor twee nieuwe films waardoor ze geen tijd meer over heeft voor Las Chicas del Cable. Het vijfde seizoen lijken we in 2020 op Neflix te mogen verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Las Chicas del Cable / Cable Girls seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?