Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Legends of Tomorrow seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt Legends of Tomorrow seizoen 5 op Netflix? Het goede nieuws is dat het verhaal van Legends of Tomorrow nog altijd verder gaat. Tegelijkertijd met de verlengingen van onder meer Arrow en Supergirl heeft ook Legends of Tomorrow te horen gekregen dat er nog een vijfde seizoen komt. Ook valt al een voorzichtige voorspelling te doen wat betreft de release.

Tijdreizeiger

Legends of Tomorrow is één van de series die gebaseerd is op personages van DC Comics. De serie speelt zich af in Arrowverse, hetzelfde universum als Arrow, Supergirl en The Flash. Samen gaan ze de strijd aan met het grootste kwaad en dat kan maar op één manier: tijdreizen.

Tijdreiziger Rip Hunter komt uit de toekomst met één doel: de wereld van de ondergang redden. Door het tijdreizen hoopt Hunter bepaalde gebeurtenissen te voorkomen. Hiervoor stelt hij wanhopig een groep van helden en misdadigers samen. De grote vraag is of dit team een onsterfelijke bedreiging kan verslaan.

Wanneer verschijnt Legends of Tomorrow seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt Legends of Tomorrow seizoen 5 op Netflix? The CW heeft begin 2019 bekendgemaakt dat er een nieuw seizoen besteld is van Legends of Tomorrow. Door een samenwerking van dat netwerk met Netflix kunnen we ook in Nederland altijd razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen. In dezelfde week van de uitzending in de Verenigde Staten is de aflevering al te bekijken op Netflix.

De laatste jaren gingen de superheldenseries van DC in oktober van start bij The CW. Dat geldt echter niet voor het vijfde seizoen. Door de uitbraak van het coronavirus duurt het langer voordat we aan de slag kunnen met seizoen 5 van de DC-serie. Pas in het voorjaar van 2021 gaat seizoen 5 van start bij The CW en waarschijnlijk ook op Netflix. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Hier bekijk je in welke volgorde je het best naar de Arrowverse kunt kijken.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Legends of Tomorrow seizoen 5 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?