Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Living With Yourself seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Living With Yourself seizoen 2 op Netflix? Living With Yourself is een gloednieuwe dramakomedieserie van Netflix waarin de hoofdrol is voor Paul Rudd. Het eerste seizoen van de reeks verscheen op vrijdag 18 oktober op Netflix en nu is de grote vraag of we ook een vervolg mogen verwachten.

Living With Yourself

Living With Yourself is een nieuwe hilarische serie waarin een dubbelrol is weggelegd voor Paul Rudd. Hij kruipt voor de serie in een personage dat een behandeling aangaat om een beter mens te worden. Zijn leven lijkt mislukt en hij wil ‘beter’ DNA. Het lukt, want hij wordt stralend wakker en ziet de wereld weer zonnig in.

Al gauw komt hij erachter dat hij een verbeterde versie van zichzelf is geworden, maar zijn slechte versie loopt tegelijkertijd ook nog rond. Die werd wakker in een graf en moest uren lopen om weer thuis te komen. Maar hoe ga je vanaf dat punt met jezelf leven?

Wanneer verschijnt Living With Yourself seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Living With Yourself seizoen 2 op Netflix? Helaas weten we nog niets over de toekomst van Living With Yourself. Dat is echter niet vreemd. De serie is gloednieuw en een echte Netflix Original. Bij soortgelijke series wacht de streamingdienst vaak eerst af hoe afleveringen worden ontvangen voordat de knoop voor een vervolg wordt doorgehakt.

Dat lijkt nu ook te gebeuren bij Living With Yourself. Binnen een paar weken na de release van seizoen 1 verwachten we meer te weten over de toekomst. Een eventueel tweede seizoen komt sowieso niet eerder dan 2020.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Living With Yourself seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?