Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Lucifer seizoen 5 deel 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Lucifer seizoen 5 deel 2 op Netflix? Netflix heeft op 21 augustus de eerste acht afleveringen van het vijfde seizoen van Lucifer toegevoegd aan het aanbod. Seizoen 5 is echter in twee delen geknipt van ieder acht afleveringen. De grote vraag is nu: Wanneer mogen we de resterende afleveringen van seizoen 5 op Netflix verwachten?

Lucifer

In Lucifer draait het om niemand minder dan Lucifer himself. De laatste tijd is hij in de hel geweest, maar daar is hij inmiddels wel klaar mee. Hij keert terug naar de aarde waar hij al snel in een nachtclub in Los Angeles terechtkomt. Daar krijgt hij de unieke kans om aan de slag te gaan als consultant bij de LAPD.

Bijzonder verhaal

Het verhaal van Lucifer is een bijzondere te noemen. De serie ging oorspronkelijk van start bij FOX, maar daar stopte de reeks na drie seizoenen toen FOX besloot de stekker eruit te halen. Mede omdat de serie stopte met een grote cliffhanger, besloten fans een campagne op te zetten om de reeks nieuw leven in te blazen. Uiteindelijk was het Netflix dat besloot om alsnog een vierde seizoen te bestellen.

Daarna volgde ook de bestelling van een vijfde seizoen met de aankondiging dat dat het slotseizoen zou zijn. Naarmate het einde dichterbij kwam, werd alsnog besloten ook een zesde seizoen te bestellen. Dat wordt het slotseizoen van de reeks.

Wanneer verschijnt Lucifer seizoen 5 deel 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Lucifer seizoen 5 deel 2 op Netflix? Lange tijd was het moeilijk in te schatten wanneer Lucifer terugkomt voor nieuwe afleveringen en dat heeft verschillende redenen. De eerste reden is dat het niet bekend is in hoeverre het vijfde seizoen is opgenomen. Door de uitbraak van het coronavirus kwam ook de productie van Lucifer stil te liggen.

Een andere reden is dat we ditmaal geen houvast hebben door naar het verleden te kijken. Het is voor het eerst sinds Lucifer in handen is van Netflix dat de reeks in twee delen is geknipt. In maart werd er alsnog goed nieuws bekend. Vanaf 28 mei kunnen we op Netflix aan de slag met Lucifer seizoen 5 deel 2. Het goede nieuws is dat er ook al een zesde seizoen is besteld. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan iZombie.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Lucifer seizoen 5 deel 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?