Laatste nieuws over Netflix

Luke Cage seizoen 3 komt niet op Netflix

Luke Cage seizoen 3 komt niet op Netflix. De streamingdienst maakte in oktober 2018 bekend dat de Marvel-serie niet werd verlengd. We hoeven dan ook geen derde seizoen meer te verwachten van Luke Cage. Eerder werd al duidelijk dat het ook voor Iron Fist gedaan is.

Luke Cage en experimenten

Luke Cage is geboren en getogen in Harlem. Door verkeerde keuzes in zijn jeugd, belandt hij uiteindelijk in de gevangenis. Niet omdat hij op dat moment een misdaad heeft gepleegd, maar omdat Stryker hem vals heeft beschuldigd. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat Luke – geboren als Carl Lucas – werd opgepakt. In de gevangenis gebeurt er iets waardoor Cage een zeer geliefd gezicht in de straten van Harlem wordt, zeker als hij zijn naam zuivert.

Experimenten in de gevangenis door Dr. Noah Burstein geven hem per ongeluk bovenmenselijke krachten. Dit gaf hem de mogelijkheid uit te breken. Na zijn uitbraak vlucht hij naar New York. Inmiddels heeft deze bulletproof superheld zijn verleden achter zich gelaten en bestrijdt hij het kwaad. Zelfs hij kan echter niet iedereen in zijn eentje aan.

Komt Luke Cage seizoen 3 op Netflix?

Luke Cage krijgt geen seizoen 3 meer op Netflix. Luke Cage was na Daredevil en Jessica Jones de derde Marvel-held met twee seizoenen op Netflix en voor deze held blijft het daar ook bij. Alhoewel Netflix wel gesprekken heeft gevoerd over een derde seizoen, bleek een toekomst voor Luke Cage niet weggelegd.

Variety wist te melden dat Netflix na de gesprekken concludeerde dat een derde seizoen niet uitvoerbaar was. Naast Luke Cage is ook Iron Fist gecanceld. Tot op heden gaan de andere series als Jessica Jones en Daredevil nog wel door.

Wil jij als eerste weten wanneer Luke Cage seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?