Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Mayans M.C. op Netflix?

Wanneer verschijnt Mayans M.C. op Netflix? Mayans M.C. is een spin-off van Sons of Anarchy en wordt in september 2018 nog verwacht bij FX. De grote vraag is alleen of en wanneer we de serie vervolgens op Netflix in Nederland kunnen verwachten. Vooral omdat Sons of Anarchy ook bij Netflix te bekijken is, vragen veel fans zich af of dat binnenkort ook geldt voor zijn spin-off Mayans M.C..

Mayans M.C. spin-off Sons of Anarchy

Het verhaal van Sons of Anarchy is dan misschien wel klaar, maar daarnaast verschijnt binnenkort een spin-off onder de naam Mayans M.C.. Deze spin-off neemt ons meer tweeënhalfjaar na de gebeurtenissen in Sons of Anarchy en focussen zich op de struggles van Ezekiel ‘EZ’ Reyes.

EZ is de begaafde zoon van een trotse Latino-familie, wiens Amerikaanse droom in rook opging door geweld van het kartel. Nu drijft zijn behoefte tot wraak hem tot een leven waarvan hij nooit van plan was het te leven en waaruit hij nooit kan ontsnappen.

Wanneer komt Mayans M.C. op Netflix

De grote vraag nu is natuurlijk wanneer Mayans M.C. op Netflix verschijnt. De uitzendingen van de spin-off van Sons of Anarchy beginnen op 4 september 2018 bij FX. Het is alleen nog afwachten of Netflix er ook in slaagt om de rechten van de spin-off te krijgen. Mocht de streamindienst daar niet in slagen, dan moeten we het stellen met de zeven seizoenen van Sons of Anarchy die het aanbod van Netflix rijk is. Het is dan ook uiterst onzeker of Mayans M.C. ooit bij Netflix verschijnt.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Mayans M.C. op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?