Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Nailed It! seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Nailed It! seizoen 2? Deze Netflix Original groeide binnen no time uit tot een groot succes bij de streamingdienst en het is dan ook duidelijk dat de aankondiging voor een tweede seizoen niet uit kon blijven. Wanneer Nailed It! seizoen 2 op Netflix verschijnt, is echter nog even de vraag.

Thuisbakkers

In Nailed It! zien we hoe de slechtste thuisbakkers de taak krijgen om een eetbaar meesterwerk na te maken. De thuisbakker die er uiteindelijk in slaagt om dat het best te doen, gaat er vandoor met een geldbedrag van 10.000 dollar. De kunstwerken pakken vaak echter net iets anders uit dan de bedoeling is en dat levert hilarische momenten op. Nailed It! groeide op Netflix binnen no time uit tot een groot succes. Op 9 maart werden de zes afleveringen van de parodie op Heel Holland Bakt in één keer toegevoegd aan het aanbod en het duurde niet lang voordat een tweede seizoen besteld werd.

Wanneer verschijnt Nailed It! seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Nailed It! seizoen 2 op Netflix? Nu de serie zo razendsnel is vernieuwd voor een seizoen 2, is het natuurlijk de grote vraag wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten. Helaas heeft Netflix hier nog geen duidelijkheid in gegeven. Wat we echter vaak zien, is dat er tussen twee seizoenen één jaar zit. In dat geval lijken we Nailed It! aan het begin van 2019 terug te zien. Dat is echter slechts een verwachting. Zodra er meer bekend is over een releasedatum, zullen we dit bericht bijwerken.

Wil je op de hoogte gebracht worden als Nailed It! seizoen 2 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?