Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Narcos seizoen 4 op Netflix?

Het derde seizoen van Narcos is goed ontvangen en de grote vraag is dan ook: Wanneer verschijnt Narcos seizoen 4 op Netflix? Ondanks dat de makers voor het derde seizoen afscheid hebben moeten nemen van Pablo Escobar, is de serie nog altijd mateloos populair. En gelukkig maakte Netflix bij de aankondiging van seizoen 3 al bekend dat er ook een vierde seizoen van de serie gaat komen. Na de dood van locatiescout Carlos Muñoz is nu echter toch onzekerheid ontstaan over een vierde seizoen.

Het Cali Kartel

In de eerste twee seizoenen stond de jacht op Pablo Escobar centraal. Aan het eind van het tweede seizoen was de beruchte drugsbaron eindelijk gepakt en dus moest men voor seizoen 3 op zoek naar een nieuw hoofdpersoon. In seizoen 3 werd de jacht geopend op het Cali Kartel. Terwijl iedereen druk bezig was met Pablo Escobar, slaagde dat kartel er in het geheim in om uit te groeien tot een moeilijke tegenstander die het heel anders aanpakte dan Pablo.

Gezien het Cali Kartel aan het eind van seizoen 3 achter de tralies is gestopt, ziet het ernaar uit dat voor het vierde seizoen opnieuw gezocht moet worden naar een nieuw drugskartel. Mogelijk zullen we ook kennis maken met een nieuw team DAE-agenten, gezien Javier Pena inmiddels achter de ware Colombiaanse corruptie is gekomen en niet meer terug lijkt te keren voor een nieuwe missie.

Javier Pena Narcos

Twijfels over Narcos seizoen 4 door moord

Netflix kondigde tegelijkertijd met seizoen 3 van Narcos ook direct seizoen 4 aan. Leden van de cast twijfelen inmiddels echter enigszins aan een seizoen 4 nadat locatiescout Carlos Muñoz in Mexico werd doodgeschoten, terwijl hij bezig was met locaties uitzoeken voor het vierde seizoen. Pedro Pascal, de man die in de huid kruipt van Javier Pena, was direct duidelijk. “We kunnen het niet doen als het niet veilig is, we spreken hier over mensenlevens. Als ze het toch willen doen, zullen ze een veilige manier moeten zoeken”, vertelde hij al aan TMZ.

Wanneer komt Narcos seizoen 4 op Netflix

De grote vraag is dan ook: Wanneer staat Narcos seizoen 4 op Netflix. Gelukkig is de crew erin geslaagd om de afleveringen bijna net zo snel klaar te krijgen als we de laatste jaren gewend waren van de makers van de serie. Narcos seizoen 4 verschijnt dan ook op 16 november in één keer online bij de streamingdienst.

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle updates over Narcos seizoen 4? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?