Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Nero a Metà / Carlo & Malik seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Nero a Metà / Carlo & Malik seizoen 2 op Netflix? Italiaanse series doen het de laatste jaren goed bij Netflix. Zo maakten we eerder al kennis met Gomorra en Suburra. Met Nero a Metà, ook wel bekend als Carlo & Malik, is weer een nieuwe Italiaanse serie te bekijken bij de streamingdienst. Of er ook nog een vervolg komt, is echter nog maar de vraag.

Nero a Metà

Nero a Metà, in Nederland ook wel bekend onder de naam Carlo & Malik, vertelt het verhalen van twee politie-agenten. Een ervaren inspecteur genaamd Carlo Guerrieri wordt gekoppeld aan een nieuwe politie-agent. De samenwerking zorgt ervoor dat Carlo zijn eigen vooroordelen en verleden onder ogen moet zien als ze samen een reeks moorden in Rome onderzoeken. In de serie is ook een rol weggelegd voor Fortunato Cerlino die we eerder zagen als Pietro Savastano in Gomorra.

Wanneer verschijnt Nero a Metà / Carlo & Malik seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Nero a Metà / Carlo & Malik seizoen 2 op Netflix? Het is nog onduidelijk of we in de toekomst nog nieuwe seizoenen mogen verwachten van de serie. Nero a Metà is afkomstig van het Italiaanse Rai 1. De serie is daar al uitgegroeid tot een groot succes, maar toch is een tweede seizoen nog niet aangekondigd.

Tot op heden ziet het er echter goed uit voor Carlo & Malik. Zo eindigde het eerste seizoen met een open einde en gaf hoofdrolspeler Claudio Amendola (Carlo) al aan open te staan voor een nieuw seizoen. Hij blijft graag aan de serie verbonden. Buiten Italië liggen de officiële uitzendrechten van de serie bij Netflix. Nu de serie een nog groter publiek gaat bereiken, lijkt het een kwestie van tijd voordat een seizoen 2 wordt aangekondigd. Dat tweede seizoen kunnen we dan zeer waarschijnlijk in 2020 bij Netflix verwachten.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Nero a Metà / Carlo & Malik seizoen 2 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?