Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt No Good Nick seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt No Good Nick seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de serie is op 15 april toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en nu is het wachten op een vervolg begonnen. Gelukkig voor ons is al duidelijk dat Netflix twintig afleveringen heeft besteld. Slechts tien daarvan zijn tot op heden verschenen, dus een vervolg mogen we zeker verwachten.

Familieserie

No Good Nick is een gloednieuwe familieserie van Netflix. Het betekent ook direct de terugkeer van Melissa Joahn Hart als actrice. De serie laat zien hoe het leven van een gezin volledig op zijn kop komt te staan als plots de minderjarige Nick aan de deur staat.

Ze vertelt dat ze verre familie is, maar blijkt de boel ondertussen gewoon op te lichten met maar één doel: wraak. Naast Hart heeft ook Sean Astin een hoofdrol in de serie. Hij speelt Ed Thompson, de echtgenoot van Liz.

Wanneer verschijnt No Good Nick seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt No Good Nick seizoen 2 op Netflix? Alles wijst erop dat we nog een nieuw seizoen mogen verwachten van Netflix. Of een nieuw deel, want bij de streamingdienst worden de afleveringen als delen aangekondigd. Netflix heeft van de serie twintig afleveringen besteld. De eerste tien afleveringen daarvan zijn inmiddels te bekijken.

Wanneer de volgende tien episodes volgen, is nog onduidelijk. Naar verluidt wordt daar later dit jaar meer over bekend. Bij Netflix Originals is het vaak het geval dat er ongeveer één jaar zit tussen de release van nieuwe seizoenen, maar het zou kunnen dat het bij No Good Nick sneller gaat. Zo verschijnen van de sitcom The Ranch bijvoorbeeld ook meerdere delen per jaar.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer No Good Nick seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?