Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Oktoberfest: Beer & Blood seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Oktoberfest: Beer & Blood seizoen 2 op Netflix? De nieuwe Duitse serie, in Duitsland ook wel bekend als Oktoberfest 1900, was eerder in Duitsland al te bekijken bij ARD. Nu is het de vraag of we ook een tweede seizoen mogen verwachten van de reeks.

Duitse serie

We worden meegenomen naar 1900. Het draait om een rijke nieuwkomer met een duister verleden die in München arriveert. De ambitieuze brouwer Curt Prank gebruikt harde tactieken in zijn plan om een biertent te bouwen die het lucratieve Oktoberfest zal veroveren.

Wanneer verschijnt Oktoberfest: Beer & Blood seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Oktoberfest: Beer & Blood seizoen 2 op Netflix? Helaas is er over de toekomst van Oktoberfest nog niets bekend. De reeks werd eerder al uitgezonden bij ARD, maar dat besloot toentertijd niet meteen een vervolg te bestellen. Mogelijk werd eerst afgewacht hoe het eerste seizoen op Netflix zou worden ontvangen voordat besloten wordt of er een tweede seizoen zou komen.

Mocht er een vervolg komen, zullen we ongetwijfeld een tijdje moeten wachten tot seizoen 2 ook daadwerkelijk wordt gelanceerd. Het is niet ondenkbaar dat we op zijn vroegst moeten denken aan een release ergens in 2021. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan Charité.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Oktoberfest: Beer & Blood seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?