Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt One Day at a Time seizoen 3 op Netflix?

Fans van One Day At A Time hoopten al een tijdje dat de serie voorzien zou worden van een derde seizoen. Voor hen is nu goed nieuws. Onlangs is bekend gemaakt dat de streamingdienst aan de slag gaat met een derde seizoen van One Day At A Time. Het is alleen de grote vraag wanneer One Day At A Time seizoen 3 op Netflix verschijnt.

One Day at a Time

One Day At A Time is een remake van een serie die tussen 1975 en 1984 populair was onder dezelfde naam. In deze remake van Netflix zien we hoe een Cubaans-Amerikaanse moeder, die sinds kort alleenstaand is, moet zorgen voor haar tienerdochter en oudere zoon. Dat doet ze niet alleen, want ook haar ouderwetse moeder helpt een handje mee.

Wat ons in het derde seizoen te wachten staat, is nog even afwachten. De verwachtingen zijn echter dat Penelope en Lydia mogelijk verliefd worden en dat Elena en Syd’s relatie zal groeien. Ongetwijfeld zullen er ook familie drama’s zijn.

Wanneer verschijnt One Day at a Time seizoen 3 op Netflix?

Netflix heeft aangekondigd dat One Day at a Time officieel voorzien gaat worden van een nieuw seizoen. Het is alleen nog even de vraag wanneer de serie terugkeert voor zijn nieuwe seizoen. Duidelijk is al dat seizoen 3 wederom dertien afleveringen gaat tellen en dat het seizoen in 2019 verschijnt. Gezien seizoen 1 en 2 in januari op Netflix verschenen, wordt dat ook van seizoen 3 verwacht.

Wil je op de hoogte gebracht worden als One Day at a Time seizoen 3 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?