Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Onisciente seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Onisciente seizoen 2 op Netflix? Met Onisciente, ook wel bekend onder de naam Omniscient, heeft Netflix een nieuwe Braziliaanse serie aangekondigd. De reeks is op 29 januari op Netflix verschenen en de vraag is nu of en wanneer we nog een tweede seizoen mogen verwachten.

Onisciente

Onisciente is een Braziliaanse sci-fi-serie. We worden meegenomen naar een stad in de toekomst waar burgers 24/7 gevolgd worden. Een techneute moet een bewakingsdrone te slim af zijn om een moord te onderzoeken. Want waarom is deze moord nooit gemeld? De reeks is afkomstig van de makers van 3%, dat ook op Netflix te bekijken is.

Wanneer verschijnt Onisciente seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Onisciente seizoen 2 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Omniscient. De Braziliaanse serie is een Netflix Original en daarmee is het niet vreemd dat we even moeten wachten op een vervolg. Zo kan Netflix eerst afwachten hoe een reeks wordt ontvangen alvorens meer bekend wordt over de toekomst ervan. Mocht er een tweede seizoen komen, dan wordt dat seizoen pas in 2021 verwacht. Wil je nog meer Braziliaanse series zien? 3% is dan de absolute tip, want behalve dat dit van dezelfde makers is zoomt het ook in op veel dezelfde facetten. Andere goede Braziliaanse series op Netflix zijn O Mecanismo, Coisa Mais Linda en O Escolhido. Andere series die voor een groot deel inzoomen op de technische ontwikkelingen zijn Altered Carbon, Black Mirror en Travelers.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Onisciente seizoen 2 Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?