Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Orange is the New Black seizoen 7 op Netflix?

Wanneer verschijnt Orange is the New Black seizoen 7 op Netflix? Nu het zesde seizoen van de populaire serie over een vrouwengevangenis bij de streamingdienst online is gekomen, is het de grote vraag wanneer we aan de slag kunnen met het zevende seizoen van OITNB. Gelukkig is al bekend geworden dat er sowieso een zevende seizoen komt.

Vrouwengevangenis

In seizoen 6 zagen we dat de inmates afscheid hadden genomen van hun vertrouwde gevangenis. Na een opstand werd iedereen naar de zwaar beveiligde gevangenis gestuurd. De gevangenen moesten dan ook wennen aan een nieuwe omgeving. Waar het zevende seizoen om draait, is nog niet echt duidelijk. Wel zou seizoen 7 het laatste seizoen van de hitserie kunnen zijn.

“Ik heb nog geen definitieve beslissing genomen, maar ik ben geneigd om er na zeven jaar mee te stoppen. Hoewel de aard van de show is dat je ermee door kunt blijven gaan, omdat je nieuwe mensen aan de serie kunt toevoegen”, vertelde uitvoerend producent en showrunner Jenji Kohan al toen seizoen 5 tot en met 7 werd aangekondigd. Het is dan ook niet denkbaar dat het na seizoen 7 klaar is voor Orange is the New Black.

Wanneer verschijnt Orange is the New Black seizoen 7 op Netflix?

Wanneer komt Orange is the New Black seizoen 7 naar Netflix? Al in februari 2016 werd bekend dat de serie werd vernieuwd met liefst drie seizoenen: seizoen 5, 6 en 7. Nu seizoen 6 bij Netflix is verschenen, is het wachten op seizoen 7 begonnen.

Het zesde seizoen verscheen net als het eerste seizoen in juli op Netflix. De seizoenen daartussenin verschenen steeds medio juni bij de streamingdienst. Met dat schema in het achterhoofd lijken we voor seizoen 7 van Orange is the New Black rekening te moeten houden met een release in juli 2019. Zolang Netflix daar echter geen officiële uitspraken over heeft gedaan, blijft het gissen.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Orange is the New Black seizoen 7 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?