Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Outlander seizoen 2 op Netflix?

Het is wachten op Outlander seizoen 2 op Netflix. Het eerste seizoen verscheen in april 2015 bij de streamingdienst en was gelijk populair onder de gebruikers. Niet alleen in Nederland is Outlander een hit, ook daarbuiten en dus kon een tweede seizoen niet uitblijven. Wanneer kunnen we Outlander seizoen 2 op Netflix verwachten?

Eerst was er de boekenreeks Outlander van schrijfster Diana Gabaldon. Deze boeken vlogen in binnen- en buitenland over de toonbank, waarna besloten werd om een televisieserie over Outlander te maken. Claire Beauchamp Randall is het middelpunt van de serie. In 1945 wordt ze na vijf jaar weer herenigd met haar man. Nu de Tweede Wereldoorlog voorbij is besluiten ze samen op huwelijksreis te gaan. Tijdens die reis gaat er iets gruwelijks mis en komt Claire plotseling in een totaal andere tijd terecht.

Door een contact met een steen in een Schotse druïdencirkel wordt Claire ruim tweehonderd jaar terug in de tijd geworpen. Ze komt in 1743 terecht in Schotland. Er woedt een hevige strijd tussen de Redcoats en de Schottish Highlanders. Claire komt vervolgens de gewonde Schotse strijder Jamie Fraser tegen. Vanwege haar medische achtergrond besluit ze hem te helpen en uiteindelijk komt ze er achter dat de leider van de Redcoats een voorouder van haar man Frank is. Omdat Claire uit 1945 komt weet zij wat de geschiedenis is en probeert ze bloedvergieten te voorkomen.

Outlander seizoen 2

Het eerste seizoen van Outlander viel dus zeer in de smaak, maar wanneer verschijnt Outlander seizoen 2 op Netflix? Doorgaans duurt het enige tijd bij Netflix alvorens een vervolgseizoen verschijnt. Outlander seizoen 1 is sinds april 2016 op Netflix te zien. Regelmatig zit er een jaar tussen, dus het is aannemelijk dat Outlander seizoen 2 niet voor april 2017 op Netflix te zien zal zijn. Het tweede seizoen van Outlander is in Amerika op het moment van schrijven nog in volle gang. Op 10 april ging de nieuwe reeks van start en loopt tot 2 juli. Voor die tijd wordt het tweede seizoen zeker niet op Netflix in Nederland verwacht. Via de Te Verschijnen Series-pagina kun je up to date blijven.

Wil jij direct weten wanneer Outlander verder gaat op Netflix? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?