Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Outlander seizoen 4 op Netflix?

Outlander seizoen 4 begint in november 2018 in Amerika, de grote vraag is dan ook wanneer we dat seizoen op Netflix in Nederland kunnen verwachten. Dat is een vraag waar fans mee spelen nu het derde seizoen van de serie inmiddels bij Netflix in Nederland te bekijken is.

Outlander

Outlander is een Britse dramaserie waarin Claire Randall centraal staat. In 1945, kort nadat de Tweede Wereldoorlog is afgelopen, is ze als verpleegster werkzaam. Plotseling verdwijnt zij en ontwaakt ze ruim tweehonderd jaar eerder in Schotland, om precies te zijn in het jaar 1743.

Al snel blijkt dat de wereld er heel anders uitziet en ze terecht is gekomen op een grimmige plek. Zonder dat ze weet wat de achtergrond is van de plek waar ze nu is, moet ze er alles aan doen om haar weg terug te vinden in de achttiende eeuw. Het resulteert erin dat ze wordt uitgehuwelijkt aan de Schotse strijder Jamie Frasier. Ook ontstaat er een echte liefde, maar wie is nu de man van haar leven?

Wanneer verschijnt Outlander seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt Outlander seizoen 4 op Netflix? Nu het derde seizoen van Outlander volledig te bekijken is op Netflix in Nederland, is het lange wachten op seizoen 4 begonnen. Het goede nieuws is dat al is aangekondigd dat er nog een aantal seizoenen gaan komen en dus ook een vierde seizoen. Over een releasedatum op Netflix is echter nog geen uitspraak gedaan, maar een schatting kunnen we wel alvast doen.

Het derde seizoen van Outlander verscheen bijvoorbeeld vanaf 10 september 2017 in Amerika. Vervolgens werd het seizoen op 1 september 2018 toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland. Het vierde seizoen gaat in november 2018 van start. Voor Netflix in Nederland lijken we dan ook rekening te moeten houden met november 2019. Na seizoen 4 zijn ook alvast seizoen 5 en seizoen 6 aangekondigd. Kun je niet wachten op Netflix? Outlander seizoen 4 is momenteel al te zien bij Ziggo.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Outlander seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?