Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Ozark seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt het tweede seizoen van Ozark op Netflix? Het is de vraag sinds het eerste seizoen razendsnel werd verlengd door de streamingdienst. In 2017 was Ozark de zomerhit, of de serie opnieuw in de zomer zal verschijnen voor een tweede campagne is nog de vraag.

Geld witwassen in Ozark

Als je een cursus witwassen wil, dan is Ozark jouw serie. Marty Byrde, gespeeld door Jason Bateman, heeft een groot probleem. Hij is in Chicago jarenlang een nietszeggende financieel planner, tot hij in contact komt met een louche man. Lange tijd wil hij er niets van weten, tot het toch begint te knagen. Marty krijgt een waanzinnig aanbod en zijn rol als witwasser lijkt veilig. Tot er uiteraard iets gruwelijks mis gaat.

Het is niet eens zo zeer de schuld van Marty, maar zodra het mis gaat is er geen ontkomen meer aan. Camino del Rio, het contactpersoon van de Mexicaanse drugsbende heeft alleen een zwak voor Marty en als die met een uitweg komt besluit hij hem een kans te geven. Marty gaat naar Ozark, een werkelijk nietszeggend resort in Missouri. Daar is het aan hem om geld wit te wassen en heel erg veel.

Glansrol voor Laura Linney

Werd er veel verwacht van Bateman, het was Laura Linney die de echte glansrol op zich wist te nemen als Wendy Byrde. In het kleine plaatsje krijgen ze te maken met een criminele bende, nemen Ruth Langmore aan om heel wat zaakjes voor ze op te knappen en komen uiteindelijk echt in de problemen als er al een drugsbaas rond blijkt te waren in Ozark: Jacob Snell.

Wanneer komt Ozark seizoen 2 op Netflix?

Ozark wordt regelmatig vergeleken met Breaking Bad en de verwachtingen voor het tweede seizoen zijn ook hoog. Maar wanneer verschijnt Ozark seizoen 2 op Netflix? Doordat de serie zeer snel werd verlengd, was de verwachting dat opnieuw de zomer zou worden gevuld. Het eerste seizoen kwam uit op 21 juli 2017 en nog geen maand later was Ozark verlengd met tien afleveringen. De zomer van 2018 ligt voor de hand, maar of dit daadwerkelijk gaat gebeuren heeft Netflix nog niet bevestigd.

Wil je als eerste weten wanneer Ozark seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?