Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Parfum seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Parfum seizoen 2 op Netflix? Parfum, ook wel bekend als Perfume, is één van de nieuwe Duitse Netflix Originals. De eerste zes afleveringen staan sinds 21 december online en de vraag is of er nog een vervolg komt.

Parfum alias Perfume

Parfum alias Perfume is gebaseerd op één van de bestsellers van Patrick Süskind genaamd Perfume: The Story of a Murderer. In de serie zien we hoe een zangeres vermoord is gevonden. Opmerkelijk genoeg zijn haar geurklieren uit haar lichaam verwijderd. Haar vijf vroegere kostschoolvrienden, die allen een passie hadden voor geuren, worden grondig ondervraagd om de waarheid boven water te halen. Ondertussen wordt het ene geheim na het andere geheim bekend.

Wanneer verschijnt Parfum seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Parfum seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de Duitse Netflix Original is sinds 21 december te bekijken bij de streamingdienst. Het is ongetwijfeld afwachten hoe de kijkcijfers zullen zijn alvorens Netflix besluit of er een vervolg komt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Parfum seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?