Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix?

Netflix verraste vriend en vijand door het vierde seizoen van Peaky Blinders razendsnel toe te voegen aan zijn aanbod. Het vierde seizoen van de BBC-serie werd op 20 december 2017 uitgezonden en één dag later, op 21 december, werd het gehele seizoen al toegevoegd aan Netflix. De grote vraag is nu alleen: Wanneer verschijnt Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix?

Birmingham

In Peaky Blinders krijgen we een kijkje in het Birmingham in de jaren na de Eerste Wereldoorlog. Het gaat niet goed in Birmingham zo vlak na de oorlog. Een aantal straatbendes doet er inmiddels alles aan om de macht te grijpen in de stad. Ook de Peaky Blinders doen mee in de hoop de macht voor zich te winnen.

Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix?

Netflix is er razendsnel in geslaagd om het vierde seizoen van Peaky Blinders toe te voegen aan zijn aanbod. Nu is het echter de grote vraag wanneer het vijfde seizoen van de BBC-serie bij de streamingdienst verschijnt. Inmiddels is duidelijk dat Peaky Blinders vanaf 4 oktober te zien is op Netflix. Nog geen week eerder zijn de afleveringen van seizoen 5 volledig uitgezonden bij BBC.

Lees ook: Peaky Blinders krijgt ook een zesde en zevende seizoen

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?